Relevant på flera plan

Ställer du samma krav på dina leverantörer som dina kunder och anställda ställer på dig?

Trovärdigt hållbarhetsarbete och ansvarsfullt företagande implementerar och genomsyrar alla led och nivåer i företaget. Genom att säkerställa att leverantörer arbetar i linje med både er värdgrund och hållbarhetsarbete ökar trovärdigheten gentemot så väl anställda som kunder.

Verktyget ansvarsfullt.se kan dessutom ligga till grund för internt inspirerande och utvecklande diskussioner och samtal mellan olika avdelningar, medarbetare och företagsledning.

Intresserad av att alla dina leverantör arbetar med ansvarsfullt.se? Kontakta joacim@ansvarsfullt.se för ett samtal kring hur det fungerar eller ta en titt på hur en leverantörsportal (PDF) – där du kan se respektive företag – ser ut.

Har ni specifika frågor som är unika för just er koncern eller er bransch? lennart@ansvarsfullt.se berättar gärna mer om hur de på ett naturligt sätt skulle kunna vara en del av ansvarsfullt.se

Kanske ni vill ha er egen leverantörsportal med er grafiska profil där era underleverantörer enkelt når alla frågor? Det löser vi!