FAQ

Hur svarar jag på en fråga?

Du svarar på en fråga genom att dra den röda markören till den position du önskar. Du kan också klicka direkt på skalan för att förflytta markören dit du vill. Skalan är glidande för att du skall kunna svara "starkare" eller "svagare" inom respektive svarsalternativ.


Prioriterade frågor

För att skapa en lista med dina viktigaste frågor så stjärnmarkerar du helt enkelt frågan, då kommer du enkelt åt dom senare. Gör gärna detta redan första gången du går igenom och svarar på frågorna, sedan är det väldigt enkelt att justera listan Mina prioriterade frågor.

Vårt företag är redan registrerat

Om t.ex. en kollega redan har registrerat ditt företag så skall du inte registrera dig igen. Du skall be din kollega att bjuda in dig så att ni båda kommer åt samma profil. Bjuder in kollegor gör ni under Inställningar. Där är det även möjligt att skriva ett personligt meddelande till kollegan så att denne vet vad det handlar om och t.ex. vilket område denne skall ta hand om.


Om ni skulle ha råkat dubbelregistrera ert företag så kontakta oss på webmaster@ansvarsfullt.se så hjälper vi er att slå ihop era konton.

Jag kan inte logga in

Om du inte kan logga in så beror det normalt på att ditt lösenord inte stämmer, återställ då ditt lösenord. I annat fall så kan det vara så att du eller någon kollega råkat registrera samma företag två gånger, i så fall så läs mer här.

Om du ändå inte skulle kunna logga in så kontakta oss på webmaster@ansvarsfullt.se så hjälper vi dig genom att t.ex. slå ihop era konton.